Egyéb rendezvényeink

Céges rendezvények

Céges évzáró, karácsonyi buli, vagy egy egyszerű vacsora? Helyi termékekből összeállított vacsorát kínálunk azoknak a cégeknek, társaságoknak, akik egy helyen szeretnének egy estét eltölteni. Helyi borok, kézműves sör vagy szörpök kísérhetik a vacsorát a jó hangulat megalapozásához. Ha pedig táncolni is szeretnétek, zenét is biztosítunk a bulihoz, egészen 120 főig.

Borvacsorák

Nem szeretnétek sokat sétálni, vagy túrázni? Céges vagy családi rendezvényeteket egy borospincénél is meg tudjuk nektek tartani: borkóstolóval és vacsorával.
Mi minden szervezési feladatot magunkra vállalunk, így nektek csak el kell jönnötök hozzánk és már élvezhetitek is az utánozhatatlan etyeki hangulatot szép, ízletes borokkal és finom ételekkel.

Osztálytalálkozók

Ha régen láttátok már egymást és fel szeretnétek idézni középiskolás emlékeiteket, vagy az egyetemi bulikat, akkor gyertek el Etyekre és töltsétek el nálunk a délutánt, estét egykori osztálytársaitokkal, csoporttársaitokkal.
Az általunk szervezett osztálytalálkozókon a borvidék ízeit is megismerhetitek.

Bankettek

Ha méltóképpen szeretnétek lezárni középiskolai éveiteket, akkor tartsátok Etyeken az érettségi banketteteket. Mi az előzetes egyeztetések után beszerzünk mindent, amire szükségetek van egy egész éjszaka átbulizásához. Zenét és táncolási lehetőséget mi biztosítunk, mint ahogy a helyi termékeken kívül akár az általatok kért koktélokat is.

Születésnapok

Szívesen látjuk Etyeken családodat és barátaidat legyen szó születésnapi buliról, vagy egy egyszerű családi rendezvényről. Ha szeretnétek, a borospince kertjében bográcsozhattok vagy egy borkóstoló után tortázhattok a pincében. Mi azon leszünk, hogy tökéletes rendezvényt biztosítsunk Nektek és szívesen gondoljatok vissza Etyekre.

Osztálykirándulások

Etyek nem csak a borról szól, hanem számos egyéb gasztronómiai termékről, úgy mint a kézműves szörpök, a Gingalló csokoládé vagy a helyi kecske- és tehénsajtok. Mindamellett jelentős kulturális és történelmi örökség is van környzetünkben, így szívesen ajánljuk főként középiskolás osztályoknak az egynapos osztálykirándulást Etyeken, amit a dEtyektív játékkal összekötve is meg tudunk Nektek szervezni.

Keress minket ajánlatainkért.