Lánybúcsúk, legénybúcsúk

Teljes körű szervezés

Levesszük a lány- és legénybúcsú szervezésének teljes terhét Rólatok.
Keressetek fel minket és válasszátok ki, melyik lánybúcsús, vagy legénybúcsús csomagot szeretnétek barátnőtöknek, barátotoknak.
Ha szeretnétek szállást és transzfert is intézünk Nektek.

Programjaink

Ti döntitek el, hogy bortúrával, desszertkészítő workshoppal, vagy éppen csokoládé-kóstolóval szeretnétek-e megünnepelni ezt a kivételes napot, mi pedig megszervezzük Nektek az egész programot.

Játékos feladatok

Előzetes egyeztetés után, mi elkezdjük titkos küldetésünket és lánybúcsú esetén a vőlegényt, legénybúcsúnál pedig a menyasszonyt kérdezzük ki rejtett titkairól. A bortúra mellé felépítjük a tökéletes lány- vagy legénybúcsú programját, amely során az ünnepeltnek különböző próbákon kell részt venni az etyeki pincék között.

Meglepetések

A program során számos meglepetéssel és ajándékkal kedveskedünk a házasulandó lánynak, vagy legénynek, ami garantáltan örök emlék marad az ifjú párnak. Ehhez természetesen a barátok és családtagok segítségét is kérjük.

Vacsora és korlátlan ital

A program végén vacsorázz egy borospincében vagy annak teraszán és vedd igénybe korlátlan italfogyasztás csomagunkat. Itt "megbüntethetitek" az ünnepeltet az elhibázott feladatokért és fel is készülhettek a további bulira.

Kérdd az ajánlatunkat

Ha szeretnél egy felejthetetlen lány- vagy legénybúcsút, akkor írj nekünk ajánlatainkért. Neked semmi dolgod, csak elmondani mit szeretnél és mi megvalósítjuk azt, mellé pedig egy gyönyörű helyen élvezheted Etyek gasztronómiai ízeit.