Bor- és gasztrotúrák

Borkóstoló - Bortúra

Bortúráink bemutatják Etyek gasztronómiai jellegzetességeit, mindemellett megismerhetitek az etyeki táj szépségét, a helyi kultúrát és hagyományokat.

Túravezetőink előre szervezett útvonalon sétálnak végig veletek Etyek értékei között, hogy nektek ne kelljen mással foglalkoznotok, csak a helyi termékek ízlelésével, kóstolásával, amelyeket az etyeki borászok, szörpösök, csokikészítő, vagy éppen a sörüzem vezetője mutat be.

Egy csapatépítő bortúra alatt általában négy-öt helyszínt járunk be és közben meglátogatjuk Etyek kiemelt kulturális színhelyeit is.

Etyeken megannyi szép és finom bor van, így nekünk is komoly kihívást jelent, melyik pincébe térjünk be egy borkóstolóra. Ezért mi levesszük a terhet a vállatokról és Etyek négy leghíresebb pincesorán (Körpince, Újhegy, Öreghegy és Kecskegödör) különböző helyi pincékbe, borászokhoz kalauzolunk el Titeket, hogy a lehető legsokoldalúbban tudjuk bemutatni borainkat.

Személyesen találkozhattok a borászokkal, megismerhetitek a bor-, szörp-, sör- vagy sajtkészítés menetét és módszereit, mindemellett jó hangulatban tölthettek el egy napotokat Etyeken.

Ha pedig a bortúrát egy vacsorával szeretnétek lezárni, az utolsó állomáson erre is van lehetőségetek.

Képgalériánkért látogass el Instagram oldalunkra.
Csokikóstoló - Bortúra

ISMERD MEG VELÜNK ETYEK SOKSZÍNŰSÉGÉT

BORKÓSTOLÓK ETYEK SZÁMOS PINCÉJÉBEN | KÉZMŰVES SZÖRPÖK LEVENDULÁBÓL, CSIPKEBOGYÓBÓL VAGY RÓZSÁBÓL ÉS MÉG SZÁMOS KÜLÖNLEGESSÉGBŐL | HELYI ETYEKI ÉS KÖRNYÉKI SAJTOK KÓSTOLÓJA | CSOKOLÁDÉKÉSZÍTÉS ÉS KÓSTOLÓ BOROK KÍSÉRETÉBEN | KÉZMŰVES PEZSGŐKÓSTOLÓK | AZ ETYEKI SÖRMANUFAKTÚRA LÁTOGATÁSA ÉS SÖRKÓSTOLÓ | DESSZERTKÉSZÍTŐ WORKSHOP ÉS MÉG NAGYON SOK MÁS ETYEKI PROGRAM VÁR TITEKET!