dEtyektív - nyomozós játék

Új programunk a dEtyektív nyomozós játék, ami tulajdonképpen egy szabadtéri szabadulószobához hasonló program. A játék során a telefonotokat használva Etyeken sétálva követnetek kell a nyomokat és meg kell fejtenetek a feladványokat, hogy rájöjjetek, ki ölte meg a híres sommeliert, Vörös Borit.

A játékkal egy krimi regényben találhatjátok magatokat és nektek kell kinyomoznotok a gyilkosság részleteit. A program során legfontosabb társatok a telefonotok, amelyen követhetitek az előre elkészített útvonalon az események sorát és a feladványokat.

De figyelem! A telefon csak eszköz, a megoldások Etyek-szerte vannak elrejtve a több száz éves présházakon, préseken, szobrokon, vagy éppen a legnépszerűbb pincesorokon.

20.000 Ft/csapat + ÁFA

Ha úgy döntötök a barátaitokkal, cégetekkel, hogy eljönnétek Etyekre egy sétára és játszanátok is, akkor csak vegyétek fel velünk a kapcsolatot  és az adott napra a fizetés után megkapjátok a linket, amellyel lejátszhatjátok a dEtyektívet. Mi pedig kérdés esetén folymatosan telefonos ügyeletben leszünk.